آموزش هاشور ابرو : مرکز آموزشگاه آموزش هاشو ابرو با مدرک فنی حرفه ای در تهران و کرج

فیلم آموزش هاشور ابرو با توضیحات مهم و تکنیک های روز وکاربردی

آموزش هاشور ابرو

فیلم آموزش هاشور ابرو با توضیحات مهم و تکنیک های روز وکاربردی.

هدف از انتشار این فیلم آموزش اصولی و آنلاین هاشور می باشد، بنا به درخواست بسیاری از کاربران سایت این فیلم را جهت آموزش و نحوه انجام هاشور ابرو قرار داده ایم تا با چگونگی انجام هاشور ابرو آشنا شوید

 
 
 

در این ویدئو روش چگونگی انجام هاشور ابرو را آموزش می بینید. و با نکات مهم آموزش هاشور ابرو آشنا می شوید،

هاشور ابرو رنگدانه های مخصوص  را به عمق مشخصی از پوست وارد میکنند،

این عمل در تاتوی ابروی سابق  و میکروپیگمنتیشن فرق دارد، و میزان عمق وارد کردن رنگدانه ها متفاوت است.

در عمل چند نوع هاشور ابرو وجود دارد که قبلا به آنها در سایت  اشاره کرده ایم .

هاشور یعنی ایجاد خطوط منظم در کنار هم با فاصله بسیار کم و دقیق در این ویدئو مدرس و متخصص هاشور ابرو آموزشی کوتاه و سطحی را همراه با عمل توضیح می دهد.

فراموش نشود عمل انجام هاشور ابرو باید با مشورت متخصص این کار صورت گیرد، و موارد بهداشتی کاملا رعایت شود.

و همچنین قبل از انجام کارحتما باید مدل ابروی مناسب با چهره و صورت شما انتخاب شود، چون تنها یک بار عمل هاشور ابرو روی ابروهای شما انجام می شود.

 و پس از انجام دادن آن پاک کردن رنگ هاشور ابرو که در عمق مشخصی از منافظ پوست قرار گرفته است بسیار دشوار بوده و زمان زیادی را باید برای پاک کردن آن متحمل شوید و  مطمئنا دیگر مثل سابق نمی شود.

هاشور ابرو هر دو سال باید توسط متخصص این کار بررسی گردد، و در صورت لزوم ترمیم گردد.

از علاقه مندان به یادگیری هاشور ابرو دعوت می شود به شماره تماسی که در سایت آموزش هاشور ابرو  نمایش داده می شود تماس حاصل کنند. و در کلاسهای آموزشی آکادمی ما شرکت کنند.

در مرکز هاشور ابرو اربهترین خدمات آموزش هاشور ابرو بهره مند شوید.

قبل از ثبت نام با مشاورین ما تماس بگیرید تا از شرایط ثبت نام  در دوره های تخصصی ما کاملا آگاه شوید.

برای تخفیف در قیمت آموزش هاشور ابرو زیاد چانه نزنید. قیمتهای ما زیر نظر سازمان فنی حرفه ای است .

قیمتهای ما مناسب هستند شما کیفیت را از ما بخواهید.

برای دیدن فیلمهای کوتاه آموزشی هاشور ابرو می توانید روی لینک فیلم آموزش هاشور ابرو  کلیک کنید.

 

{jcomments on}

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn